Tuffa tävlingar på Hallstaberget i dag – så här ser dagens topp 3 ut ! Grattis!

I damer 17-18 blev det en tuff kamp om segern. Tilde Bångman,  avslutade bäst och knep guldet med 4,4 sekunder före Märta Rosenberg. En glad bronsmedaljör hittar vi i Ida Lundgren. BRA JOBBAT tjejer.

Hela resultatlistan från D17-18 hittar ni här:Resultatlista_D1718

I klassen D19-20 var det lite mer differenser när de efter 5 km korsade mållinjen. Redan vid de första passeringarna tog Linn Svahn ledningen och den drygades ut till 34,9 sekunder till Louise Lindström som knep andra platsen före Hanna Abrahamsson. Samma prispall som på sprinten – snabba tjejer ! Fullständiga resultat hittar ni här:Resultatlista_D1920

I herrar 17-18 visade Pål Jonsson direkt vart guldet skulle hamna. Avståndet i mål slutade på 43,3 sekunder. George Ersson följde upp torsdagen fina tävlingar med en fin andra plats, 7,1 sekunder före onsdagens guldmedaljör Jonathan Edman. Härligt jobb killar – på den tuffa och utmanande 5km:s banan. Hela resultatlistan finns här:Resultatlista_H1718

Tuffaste kampen om guldet, 4,2 sekunder – men fördelen gick till Leo Johansson  – seger till Skillingaryd, Småland. Johan Herbert gjorde ett kanonlopp och åker hem med en silvermedalj. Torsdagens sprintvinnare Axel Aflodal fin 3:a. GRATTIS KILLAR !!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *